Esports

La V Travessia a natació “La Milla Verda” de Benissa tindrà lloc aquest dissabte 9 de juliol

Cartell de la V Milla Verda de Benissa
Cartell de la V Milla Verda de Benissa

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Club Nàutic Les Bassetes, CEMA, Club de Natació Benissa i Somesport, organitzen la V Travessia a natació “La Milla Verda” que se celebrarà el dissabte 9 de juliol.

La travessia començarà a les 9.30 del matí a la platja de la Fustera i es recorreran 1.500 m, a favor del corrent, fins arribar a les Bassetes, amb la possibilitat de tornar a la Fustera pel passeig ecològic.

Durant el trajecte, que tindrà una durada aproximada de 30-40 minuts, els nadadors estaran vigilats i assistits per la Creu Roja, Guàrdia Civil i policia local i els voluntaris del club de natació que faran el recorregut amb caiacs, llanxes, etc. A més, la ruta estarà senyalitzada, com l’any passat, amb globus d’heli, perquè no hi haja cap incident i que els nadadors seguisquen el traçat correctament.

Una vegada finalitzada la travessia, es premiarà els guanyadors mitjançant un lliurament de trofeus, segons les categories (Juvenil, Sub 23, Sènior, Màster I, Màster II, Màster III i Màster Plus).

Les inscripcions han de fer-se través de www.somesport.com, l’edat mínima per a participar és de 16 anys i el preu d’inscripció és de 14 euros. Cal recordar que aquesta prova forma part del Circuit d’Aigües Obertes de la Marina Alta, organitzat pel CEMA, en el qual participen Benissa, Els Poblets, Teulada-Moraira, el Poble Nou de Benitatxell, Dénia i Xàbia.

Més informació sobre la travessia a http://www.somesport.com/millaverde/index.html


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?