Esports

Tot llest per a iniciar la VI edició de la Travessia nadant La Milla Verda 2017 a Benissa

La milla verda de Benissa
La milla verda de Benissa

Aquest dissabte 22 de juliol està previst que es celebre la sisena edició de la Travessia nadant La Milla Verda 2017. Aquesta és una prova nàutica esportiva, en mar obert, que ja fa 5 anys que se celebra. La travessia té una distància aproximada de 1600 m, i està integrada en un circuit de natació en aigües obertes organitzat pel Consorci Esportiu de la Marina Alta. Les categories establertes són les de juvenil, sub 23, senior, master 30, master 40, master 50 i master plus. Les inscripcions ja s’hi han completat i podran participar fins un màxim de 225 nadadors i nadadores.

La prova està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, però compta amb la col·laboració imprescindible del Club Nàutic les Bassetes i del Club Natació Benissa.

Ja es compta amb els permisos pertinents de Capitania Marítima d’Alacant i del Servei Provincial de Costes d’Alacant. L’eixida està prevista per a les 9.30h des de la platja de la Fustera i l’arribada tindrà lloc a la platja de les Bassetes, depenent del temps de cadascú, oscil·lant entre els vint-i-pocs minuts dels primers i fins a una hora de màxim per als darrers.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?