Esports

Presenten la II Edició de “Camina per la Marina Alta” organitzat pel CEMA

El Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) ha presentat aquest matí la segona edició de l’activitat de senderisme “Camina per la Marina Alta”. El seu president, Paco Montagut, acompanyat per l’alcaldessa de Murla, els regidors d’Esports de Calp i Alcanalí i diversos tècnics de la CEMA, ha explicat en què consisteix aquesta activitat, que després de l’èxit del passat any, es va a realitzar de nou a partir d’aquest cap de setmana.

Les caminades tindran lloc els diumenges de març de 2009 i les rutes han estat preparades per Jordi Doménech, tècnic de sendes.

Està previst realitzar els següents itineraris: el diumenge 8 de març, Alcanalí-Coll de Rates-Alcanalí; diumenge 15 de març, Murla-Cavall Verd-Fleix; diumenge 22 de març, Pego-La Vall d’Ebo i diumenge 29 de març, Serra d’Oltà.

Amb un preu de 5 euros es poden realitzar les 4 rutes, excepte l’última a la qual es pot accedir des de Gata de Gorgos amb tren, tenint per tant un cost addicional de 2,70 euros. Als participants se’ls obsequiarà amb una samarreta i haurà servei d’autobús quan es necessita.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s de dilluns a dijous en horari de 9.00 a 14.00 cridant al telèfon 606945736. Les places són limitades. Hi ha cartells i fullets explicatius de les excursions en tots els ajuntaments que formen part de la CEMA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?