Esports

Pilota: León i Santi guanyen a Benissa

León
León

El Trofeu Ciutat de Benissa va concloure al trinquet de la localitat alacantina amb la disputa de la final. El títol va ser per a León i Santi que van superar a Miguel i Tato per 60 a 40.

León i Santi van cimentar la victòria en els primers compassos en aprofitar que Miguel va eixir un poc fred a la pista (35-15). Després d’això va vindre la remuntada de Miguel i Tato, que es van col·locar en un parcial (35-30), encara que León, que va ser el millor, va tornar a fer-se amo de la partida per a una altra vegada anar-se’n en el marcador fins al definitiu 60-40.

El trinquet de Sueca va completar el seu Trofeu de Nadal que s’ha disputat a partida única en la qual Álvaro i Raúl van superar a Fageca i Javi per 60 a 45. Els campions sempre van dominar en el marcador encara que la partida va ser entretinguda en el seu desenvolupament pel bon fer de les dues parts.

Victoria de Punxa i Canari en el Mancomunitat de raspall

El XVI Trofeu Mancomunitat de Municipis de La Safor de raspall va començar al trinquet de Piles amb la disputa de la primera semifinal del torneig de professionals. Van jugar Punxa i Canari contra Escoto i Coeter II i es van imposar els primers per 25 a 20.

Les dues parelles van completar una actuació de mèrit en una trobada en la qual cal destacar que Escoto i Coeter II van disposar de fins a quatre pilotes per acabar amb el marcador favorable de 20-15, però no van concretar la victòria.

La segona semifinal enfrontarà el dia 2 a Bellreguard a Ricard i Moro contra Marrahí i Alberto.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al periòdic SUPERDEPORTE el 21 de desembre de 2013.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?