Esports

Pablo, Héctor i Monrabal guanyen la primera semifinal del Trofeu Benissa de Pilota

Héctor en la primera seminifal del Trofeu Benissa de Pilota 2012.
Héctor en la primera seminifal

El Trofeu Benissa de Pilota va començar aquest passat divendres al trinquet municipal amb la disputa de la primera semifinal. A les 19.00h van jugar Pablo, Héctor i Monrabal que van guanyar a Rodrigo, Pere i Herrera amb el resultat de 60 a 25.

Els dos equips estaven composts majoritàriament pels millors jugadors joves de la comarca. Héctor i Pere, malgrat la seua joventut, compten amb major experiència en l’àmbit professional. Per la seua banda, en els jugadors Pablo i Rodrigo hi ha posades moltes esperances per la seua contínua evolució i el gran rendiment que estan oferint des de fa temps.

Monrabal, a pesar que no és de la Marina, és un altre dels joves que més destaquen en els últims mesos. I Herrera, que és de Beniparrell, és un dels noms que sempre apareixen als encontres més rellevants. És un dels vencedors del Circuit Bancaixa i la Copa Diputació de València. La partida no va ser molt emocionant més enllà dels primers jocs, que van estar més igualats; després el trio de jugadors blaus es va distanciar i els rojos no van poder fer cap joc més.

El trio guanyador haurà de jugar en la final contra una parella on es trobaran campions del Circuit Bancaixa, de la Copa Diputació de València i fins i tot amb el vigent subcampió de l’Individual Bancaixa, Santi.

La segona semifinal es jugarà aquest divendres  7 de desembre. També a les 19.00, Puchol II i Santi s’enfrontaran a León i Tato.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?