Esports

Pilota: León s’estrena en la segona fase del Bancaixa contra Genovés II (60-45)

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 29 de gener de 2007:

Els afeccionats de Benissa esperaven més del Genovés II, però el fill del mite no va tindre ahir el seu dia i va caure contra León (60-45). No obstant això el Circuit Bancaixa no para i el dijous Pelayo s’omplirà per a veure cara a cara al Genovés II i a Álvaro. Ambdós vénen de perdre en la seu primera partida i necessiten vèncer.

León i Dani van aconseguir el seu primer triomf en la segona fase del Circuit Bancaixa. Davant tenien una de les parelles referents en la pilota, El Genovés II i Solaç, però al final no van ser tan fers en caure per 60-45.

Dani va ser qui va marcar la diferència en el xoc. Les parelles van arribar igualades fins al punt 45 -en aquest moment duien ja més d’una hora de partida-, però en eixe moment el mitger va traure els seus millors cops i va ajudar Lleó per tal de batre Genovés II, que no es va mostrar fi en cap moment de la partida. Els seguidors van omplir de gom a gom el trinquet de Benissa i van gaudir-ne de valent.

Mentre, Solaç intentava aguantar i que la partida no morira. Va haver-hi de redoblar els seus esforços perquè El Genovés II aconseguira ficar-se en la partida, però no ho va aconseguir. Va mantindre la parella fins a aquest punt 45, però ja no va poder fer res més. La força de León i especialment de Dani feien impossible qualsevol reacció i ja es van deixar portar fins al final de la partida. És només el primer xoc de la segona fase del Circuit Bancaixa i la proximitat de la partida següent fa que aviat s’oblide el mal tràngol i ja es pense en el següent rival.

Álvaro vol ja un triomf

El problema és que el pròxim contrincant del Genovés II no és qualsevol. Álvaro, el campió de Faura, arriba enfurit. Ve de perdre contra Miguel i vol ja un triomf. La partida es disputarà dijous que ve al trinquet Pelayo. Serà el gran duel de la jornada. Álvaro i Tato contra El Genovés II i Solaç.

L’esquerrà del Camp de Morvedre no pot esperar-hi més. L’afront de Miguel, que va oferir un recital de cops dissabte passat a Pedreguer per a emportar-se el triomf per un clar 60-45, ha caigut molt mal a Álvaro i pretén que El Genovés II pague els plats trencats.

Mezquita contra Miguel

Però un dia abans hi ha una altra partida que ningú es pot perdre. En aquest cas serà al trinquet de Benigànim. Fins allí arriben dos victoriosos en la primera jornada de la segona fase del Circuit Bancaixa. Mezquita, Sarasol II i Oñate s’enfrontaran a Miguel i Grau.

El trio, que representa l’Ajuntament de Vila-real, va vèncer per dos jocs (60-50) a Núñez, Melchor i Tino, que juguen per València. Arriba ple de forces i sap que ara es juguen moltes coses.

Les partides de Benigànim i Pelayo marcaran el futur d’aquesta competició. Una altra derrota d’Álvaro o del Genovés II pot embravir uns rivals que estan en un moment de forma excel·lent i que estan oferint espectacle.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?