Esports

Pilota: El dau de León decideix en el Ciutat de Benissa

León i Héctor van superar per un ajustat 60-50 a Rodrigo i Pere en la primera semifinal del Trofeu Ciutat de Benissa, celebrada ahir. Va decidir la potència de pegada i l’estat de gràcia de León, que el dimecres ja va mostrar un gran estat de forma i es va proclamar campió de la primera ronda del Circuit Bancaixa. La restada ambidextra del Genovés va traure una pilota nova i ràpida que, amb el seu bot de braç d’esquerra, va pesar molt en els braços dels rivals. Les armes de l’escaleter van ser les habituals: seguretat, regularitat i poques fallades.

Els quatre jugadors van signar una gran actuació, també els perdedors, Rodrigo i Pere, que van ser menys fiables. El mitger de Pedreguer va tindre mala fortuna amb les pilotes a la galeria, i pràcticament totes les que va buscar van acabar tornant al trinquet. Pere estava especialment motivat per a brillar en aquest torneig, ja que en breu es traslladarà a viure a Benissa però, com l’any passat, es queda a les portes de la gran final.

León i Héctor esperen rival per a la final del pròxim dia 20. El coneixeran el divendres 13 de desembre, quan es disputarà la segona semifinal d’aquest Ciutat de Benissa. En aquest nou encontre, Miguel i Tato tindran en la contra a Pablo, Tomàs II i Conillet. El cartell és cridaner per la presència de dos veterans enfrontats contra un trio jove. Tots els pilotaris d’aquest xoc són alacantins i, a més, de la zona de la Marina.

D’altra banda, el trinquet de Dénia acull demà l’homenatge a Diego Mena, el restaurador i històric afeccionat a qui el club de pilota local recorda cada any. A les 11.30h, Miguel i Félix s’enfrontaran a Rodrigo i Dani.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari SUPERDEPORTE el 30 de novembre de 2013.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?