Esports

Demà divendres comença el Trofeu “Ciutat de Benissa” de pilota valenciana

Presentació del "Trofeu Ciutat de Benissa" de pilota valenciana
Presentació del “Trofeu Ciutat de Benissa” de pilota valenciana

Aquest divendres 29 de novembre, al trinquet de Benissa, començarà el “Trofeu Ciutat de Benissa”, un esdeveniment esportiu del món de la pilota valenciana en el qual participaran els millors pilotaris de l’escala i corda actual. En la presentació han estat el regidor d’Esports, Arturo Poquet, el directiu de Val Net, Alfredo Hernando “Fredi” i un dels jugadors, “Pere”.

En el seu discurs, Poquet ha destacat que Benissa és un municipi amb tradició de pilota i que la prioritat és omplir el trinquet. Per això es posarà en venda un abonament de 10 euros amb el qual es podrà assistir a les tres partides del torneig. El regidor pretén implicar a tota la localitat i, per això, la meitat de la recaptació de les partides anirà destinada a la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2014.

Fredi, per la seua banda, ha qualificat el suport de Benissa a la pilota valenciana com a “decidida i real”, al mateix temps que ha destacat que el consistori “es mou i tracta d’innovar per a enganxar el públic”. El mitger Pere, s’ha mostrat “il·lusionat de forma especial”, per arribar a la final, ja que l’any passat es va quedar a les portes.

El “Trofeu Ciutat de Benissa” començarà aquest divendres 29 de novembre amb una primera semifinal en la qual León i Héctor s’enfrontaran a Rodrigo i Pere. El divendres 13 de desembre, Miquel i Tato tindran com a rivals a Pablo, Tomás i Conillet. La final es reserva per al divendres 20 de desembre. Totes la partides començaran a les 19.00h. En aquesta edició destaca la gran representació de pilotaris de la Marina. De fet, León serà l’únic participant que no és natural d’aquesta comarca de la Marina Alta.

Avançar que el 17 de gener de 2014 tindrà lloc el primer partit del Circuit Bancaixa de la nova temporada. S’enfrontaran Soro i Jesús contra el Genovés II, Pere i Carlos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?