Esports

Solaz i Pedro guanyen el desafiament al trinquet de Benissa

Diumenge es va disputar al trinquet de Benissa un desafiament entre les parelles formades per Solaz i Pedro, per una banda, i Fèlix i León, per l’altra. En joc hi havia 4.000 euros i la partida havia alçat una gran expectació. La veritat és que l’afició va respondre de valent i el trinquet benisser va presentar una molt bona entrada i, a més, es van travessar molts diners. Els jugadors van eixir a per totes des de la primera pilota i el marcador es va mantenir igualat fins el 20-20.

Però després va vindre el millor. Pedro i Solaz, amb faixa blava, imposaren el seu joc gràcies, sobretot, a la bona actuació del mitger, sense errades i amb una pilota molt forta. Els blaus van fer tres jocs seguits i prenien un important avantatge (35-20) però no decisiu. De fet, León i Fèlix van reaccionar i el denier aprofitava totes les pilotes per aferrar-se a la pista. A més, León apretava des del dau i els rojos donaven la volta al marcador amb un parcial de 0-5. El panorama havia canviat i ara la partida era seua per 35-45.

Els blau encara tenien molt a dir i forçaren el ritme per jugar-se tot per tot. I l’estratègia els va eixir d’allò més bé perquè van tornar el parcial als seus rivals. Solaz i Pedro van fer cinc jocs seguits perquè van arribar més forts a la fase final i decisiva de la partida. El marcador final va ser de 60-45 i els 4.000 euros va caure del seu costat.

Abans de la partida de professional es va jugar un altra d’aficionats entre Pere, de Pedreguer, i Toni, de Benissa, contra Primi, de Gata, Borja i Tomàs II. Hi va haver un empat a 55 i el triomf final va ser pel tercer per 55-60.

MÉS JOC

L’activitat al trinquet de Benissa continua el proper diumenge amb dos noves partides. Primer, a les 16.30 hores, Juan Miguel, de Gandia, i Borja, de Benissa, contra Angel, de Murla, i Esteban, de Calp. Tot seguit, vora les 17.30 hores, Nuñez i Fèlix s’enfrontaran a Cercera, Tato i Bernat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?