Esports

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita Lleus, Pinos, la Cova del Conquet i la Casa de la Por aquest cap de setmana

Imatge aèria de la ruta per Lleus i Pinos
Imatge aèria de la ruta per Lleus i Pinos

El cicle “Descobreix la nostra comarca” continua la nova temporada de passejades familiars guiades per rutes sense massa dificultats, el pròxim diumenge 17 de desembre, amb una ruta circular per Lleus, que recorrerà des de la Cova del Conquet, l’Estret de Cardos fins la Casa del Peó de Pinos.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars.

Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Cabrera Sendra. La distància és de 9 km, la duració aproximada és de 3 h 30’ i el desnivell de pujada és de 275 m.

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 965733392 o per correu electrònic a l’adreça deportes@ajbenissa.es, abans de les 12h del divendres 15 de desembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el número de DNI, la data de naixement i el número d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten el gos, que vaja nugat.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 18 de febrer de 2018.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?