Esports

Ruta de Senija a Llíber aquest diumenge dins del cicle “Descobreix la nostra comarca”

Plànol de la ruta entre Senija i Llíber
Plànol de la ruta entre Senija i Llíber

Aquest diumenge, 15 de novembre, tindrà lloc la segona ruta del cicle “Descobreix la nostra comarca” 2015-2016, amb un ruta circular que discorrerà des de Senija a Llíber.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones interessades a eixir des de Senija esperaran al grup de Benissa a les 9h a la plaça de l’Ajuntament.

Aquesta ruta, de dificultat mitjana, estarà guiada per Pere Cabrera. La distància és de 12.75 km, la durada aproximada és de 4 hores i 10 minuts i el desnivell positiu és de 360 m.

Per a participar cal realitzar una inscripció, obligatòriament, en AVIVA Agència de Promoció del Valencià, en el telèfon 96 5731313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 11h del divendres 13 de novembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el número de dni i el número d’un mòbil de contacte, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja lligat.

Si les condicions meteorològiques impediren realitzar la ruta en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. El pròxim passeig es farà el diumenge 13 de desembre de 2015.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?