Esports

El cicle Descobreix la nostra comarca farà la ruta Platja Granadella PR-CV 354 Variant Gurugú el diumenge que ve

Plànol de la ruta des de la cala de la Granadella. Variant Gurugú
Plànol de la ruta des de la cala de la Granadella. Variant Gurugú

El cicle “Descobreix la nostra comarca” 2014-2015 contínua aquest diumenge 14 de desembre amb un ruta circular per Xàbia, concretament des de la platja de la Granadella, PR-CV 354 variant Gurugú.

A les 8.30 es farà l’eixida des del pàrquing de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones interessades a eixir des de la platja de la Granadella esperaran el grup de Benissa cap a les 9.15. Es demana puntualitat a tots els participants.

Aquest recorregut de dificultat mitjana estarà guiat per Pere Cabrera. La distància és de 7 km i la durada aproximada és de 3 hores i mitja.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al telèfon 96 573 13 13 o per correu electrònic a normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 13h del divendres 12 de desembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que en el moment de la inscripció faciliten el nom complet, el número de mòbil de contacte i el número de DNI de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

És necessari vestir roba i calçat còmode i portar aigua i esmorzar. Si els participants porten gossos hauran d’anar lligats per a evitar accidents.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la ruta en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima ruta tindrà lloc el diumenge 15 de febrer de 2015.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?