Esports

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita aquest diumenge Les Planícies de Xaló

Cartell de la ruta del cicle "Descobreix la nostra comarca" a les Planícies de Xaló
Cartell de la ruta a les Planícies de Xaló.

El cicle “Descobreix la nostra comarca” finalitza la temporada 2013-2014 aquest diumenge 18 de maig amb una ruta circular per “Les planícies de Xaló”. A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Pública Manuel Bru de Benissa. Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Joan Frau. S’iniciarà pel Camí del Barranc i pel Marge Llarg fins les Cases de les Planícies. Després es continuarà pel Camí de la Cova Negra, CV-749 fins l’Olivera dels Moros i la volta serà pel Camí del Barranc fins el punt d’eixida. La distància és de 8 quilòmetres, amb un desnivell de pujada de 360 metres i un temps estimat de 4 hores.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament en AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al telèfon 96 573 13 13 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans del divendres 16 de maig a les 13.00h.

Si les condicions meteorològiques impediren realitzar la ruta en condicions, s’anul·laria. Aquest cicle d’excursions ha estat organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?