Esports

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita aquest diumenge la Font d’Aixa des de Llíber

Cartell de l'excursió a la Font d'Aixa
Cartell de l’excursió a la Font d’Aixa

El cicle “Descobreix la nostra comarca” continua aquest diumenge 16 de febrer amb una ruta cap a la “Font d’Aixa”, des de Llíber. A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Pública Manuel Bru de Benissa. Aquest recorregut de dificultat mitjana estarà guiat per Teo Crespo. La distància és d’11 quilòmetres, amb un desnivell de pujada de 408 metres i una durada aproximada de 4 hores i 15 minuts.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA, Agència de Promoció del Valencià, cridant al 96 573 13 13, o per correu electrònic, en l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es, abans del divendres 14 de febrer. Han de facilitar el nom complet, el número de DNI i el número de mòbil de contacte. Cal portar roba i calçat còmode, aigua i esmorzar.

Si les condicions meteorològiques impediren realitzar la ruta en condicions, s’anul·laria. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La següent passejada tindrà lloc el 16 de març.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?