Esports

El cicle de senderisme “Descobreix la nostra comarca” visita aquest diumenge la Vall de Gallinera

Vista del recorregut a la Vall de Gallinera amb Google Earth
Vista del recorregut a la Vall de Gallinera amb Google Earth

El cicle “Descobreix la nostra comarca” continua aquest diumenge 24 de novembre amb una ruta circular per les valls d’Al-Azraq a la Vall de la Gallinera. A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Pública Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars cap a Benitaia, per a visitar la Cova del Moro, la Penya Foradada i La Carroja. Els participants que vulguen acudir directament a Benitaia, poden esperar al grup que eix de Benissa a l’aparcament. L’hora prevista d’arribada és a les 9.30h.

Aquest recorregut de dificultat mitja, estarà guiat per Núria Gómez del Grup de Muntanya Margalló. La distància és de 8.22 km, amb un desnivell positiu de 412 m. La duració aproximada és de 3 hores i mitja.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al tel. 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça envalencia@ayto-benissa.es abans del divendres 22 de novembre. Han de facilitar el nom complet, el núm. de DNI i el núm. d’un mòbil de contacte. Cal portar roba i calçat còmode, aigua i esmorzar.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el 15 de desembre de 2013.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?