Esports

“Descobreix la nostra comarca” recorrerà el diumenge l’antiga senda de Lleus a Pinos

Cartell de la passejada entre Lleus i Pinos
Cartell de la passejada entre Lleus i Pinos

El cicle “Descobreix la nostra comarca” contínua aquest diumenge 15 de desembre amb una ruta pels voltants de Benissa, concretament pels camins de Lleus i Pinos. A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa. Aquest recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Cabrera. La distància és de 8 quilòmetres, amb un desnivell de 290 metres.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià en el telèfon 965731313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans del divendres 13 de desembre. Han de facilitar el nom complet, el número de DNI, la data de naixement i el número d’un mòbil de contacte. Cal portar roba i calçat còmode, aigua i esmorzar.

Si les condicions meteorològiques impediren realitzar la ruta en condicions, s’anul·laria. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima ruta es farà el 16 de febrer de 2014.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?