Esports

El cicle Descobreix la nostra comarca visita els llavadors i fonts de Benissa

Cartell de la Ruta Senderista a les fonts i llavadors de Benissa
Cartell de la Ruta Senderista a les fonts i llavadors de Benissa

El cicle de senderisme “Descobreix la Nostra comarca 2018-2019” visitarà el pròxim diumenge 17 de febrer els llavadors i les fonts de Benissa, amb una ruta que eixirà a peu a les 08.30h des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa, on es farà una ruta circular.

Aquest recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiat per Miguel Ángel Soliveres Fullana. La distància és de 6,5 km, amb un desnivell de pujada de 225 metres, que es farà en unes 3 hores i mitja aproximadament.

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 965 73 33 92 o per correu electrònic a l’adreça esports@ajbenissa.es, abans de les 12.00h del divendres 15 de febrer. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el número de DNI, la data de naixement i el número d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten gos, que vaja nugat. Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?