Esports

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita aquest diumenge el Carrascar de Parcent

Cartell de la ruta
Cartell de la ruta

El diumenge 16 de desembre hi haurà una nova passejada dins del cicle “Descobreix la nostra comarca 2018-2019”, amb una ruta que eixirà des de Benissa fins Parcent, on es farà la ruta del Carrascar de Parcent. Durant el trajecte de la ruta es visitaran diversos punts d’interés d’aquest terme municipal.

A les 8.30h s’eixirà en cotxes des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa fins Parcent, on hi haurà un segon punt de trobada i eixida, a la Cooperativa de Parcent, a les 9.00h, des d’on s’eixirà a peu per a fer la ruta.

Aquest recorregut de dificultat mitjana-alta, no recomanat per a xiquets, estarà guiat per Francesc Grueso Ballester. La distància és de 14.5km, amb un desnivell de pujada de 765 metres, que es farà en unes 6 hores aproximadament.

Les persones interessades a participar s’han d’inscriure obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 965 73 33 92 o per correu electrònic a l’adreça esports@ajbenissa.es, abans de les 12h del divendres 14 de desembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el número de DNI, la data de naixement i el número d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten gos, que vaja nugat. Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?