Esports

Ruta a la Muntanya Llarga aquest diumenge dins del cicle “Descobreix la nostra comarca”

Vista des de la Muntanya Llarga
Vista des de la Muntanya Llarga

El diumenge 13 de desembre s’ha organitzat la tercera ruta del cicle “Descobreix la nostra comarca” 2015-2016, amb una ruta circular que recorrerà la Muntanya Llarga.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars.

Aquest recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiada per Joan Elies Andrés i Serer. La distància és de 9.87 km, la durada aproximada és de 4 hores i el desnivell és de 608 m.

Cartell de l'activitat amb el plànol de la ruta
Cartell de l’activitat amb el plànol de la ruta

Per a participar cal inscriure’s obligatòriament en AVIVA Agència de Promoció del València, al telèfon 96 573 13 13 o per correu electrònic a l’email normalitzacio@ajbenissa.es , abans de les 11h del divendres 11 de desembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el número de DNI i el número d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

És necessari portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja lligat.

Si les condicions meteorològiques impediren realitzar la ruta en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima ruta es farà el diumenge 14 de febrer de 2016.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?