Esports

“Descobreix la nostra comarca” visitarà el diumenge les Fonts de Parcent

Cartell de la ruta a Les Fonts de Parcent
Cartell de la ruta a Les Fonts de Parcent

Aquest diumenge, 18 de desembre tindrà lloc la tercera ruta del cicle “Descobreix la nostra comarca 2016-2017”, amb una ruta circular que arribarà a les Fonts de Parcent.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars.

Aquest recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiat per Francesc Mas Vidal. La distància és de 10.75 km, la durada aproximada és de 4 hores i el desnivell és de 507 m.

Per a participar és necessària la inscripció en AVIVA Agència de Promoció del Valencià, cridant al telèfon 96 573 13 13 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 12h del divendres 16 de desembre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el número de DNI i el número d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

És necessari portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja lligat.

Si les condicions meteorològiques impediren realitzar la ruta en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima ruta es farà el diumenge 12 de febrer de 2017.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?