Esports

Descobreix la nostra comarca visitarà aquest diumenge la Nevera de Bèrnia i l’Abric de Pinos

La nevera de Bèrnia
La nevera de Bèrnia

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Grup de Muntanya Margalló, ofereix una doble proposta per a aquest diumenge 15 de març, dins del cicle “Descobreix la nostra comarca 2014-2015”

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Es demana puntualitat a tots els participants.

Es visitaran els treballs de condicionament de les pintures rupestres de l’Abric de Pins, amb l’arqueòleg Rubén Vidal. Després s’iniciarà un recorregut de dificultat mitjana, guiat per Pere Joan Frau per la serra de Bèrnia per a visitar la nevera. La distància de la ruta és de 5,5 km, amb un desnivell de 410 metres i la durada aproximada és de 3 hores i mitja.

Es recomana que no isquen molts cotxes ja que no existeix zona de pàrquing a la carretera, per tant serà convenient agrupar-se per omplir els vehicles.

Les persones interessades a participar s’hauran d’inscriure obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al telèfon 96 573 13 13 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 13h del divendres 13 de març. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita en el moment de la inscripció el nom complet, el número de mòbil de contacte i el número de DNI de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Si els participants porten gossos, hauran de portar-los lligats per a evitar accidents.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la ruta en condicions, s’anul·laria el mateix dia. La propera excursió tindrà lloc el diumenge 17 de maig.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?