General

Aquest diumenge es realitzarà la passejada al Fort de Bèrnia, dins del Cicle “Descobreix la nostra comarca”

L’eixida serà a les 8.45h. des de la plaça Jaume I de Benissa.

S’eixirà en cotxes particulars fins la Serra de Bèrnia. Allí, es deixaran els cotxes i es continuarà caminant per la senda marcada i senyalitzada, fins la fortificació de Bèrnia, coneguda com El fort. Durant el camí, de dificultat mitjana-baixa, es troben pedreres, carrasques, pins i algun teix.

Després d’esmorzar, es continua fins la nevera, per una senda una mica més escalonada i amb més pendent, que discorre fregant la paret de la muntanya.

Pere Cabrera i Sendra, benisser, mestre d’escola jubilat i gran coneixedor de la zona, serà el guia que acompanyarà els passejants.

Les inscripcions seran gratuïtes. Cal telefonar a l’Oficina de Promoció i ús del Valencià, fins el divendres 18 de desembre, a les 13.00h Tel 965731313.

El regidor de Cultura, Patrimoni Històric i Normalització Lingüística, Xavi Tro, ha declarat, que considera aquestes passejades com una de les activitats promogudes per les seues regidories més gratificants i agraeix especialment la participació habitual dels benissers que mostren un gran interés per conèixer paratges de la seua comarca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?