Esports

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita la serra d’Oltà el pròxim diumenge

Recorregut per la serra d'Oltà
Recorregut per la serra d’Oltà

La Regidoria de Nomalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Grup de Muntanya Margalló, ha organitzat una ruta a la serra d’Oltà per al diumenge 15 de febrer, dins del cicle “Descobreix la nostra comarca 2014-2015”.

A les 8.30h s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones interessades a eixir des de Calp esperaran el grup de Benissa cap a les 9.00h a l’àrea recreativa d’Oltà. Es demana puntualitat a tots els participants.

Aquest recorregut de dificultat mitjana estarà guiat per Teo Crespo. La distància és de 10 km, amb un desnivell de pujada de 486 metres i la durada aproximada és de 4 hores.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al tel. 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es, abans de les 13h del divendres 13 de febrer. Per a l’assegurança d’accidents dels participants es necessita que aquests faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el número de mòbil de contacte i el DNI de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

És necessari portar roba i calçat còmode, aigua i esmorzar. Si els participants porten gossos, hauran d’estar lligats per a evitar accidents.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la ruta en condicions, s’anul·laria el mateix dia. El pròxim passeig es farà el diumenge 15 de març.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?