Esports

Descobreix la nostra comarca visitarà aquest diumenge “Els Arcs” de Castell de Castells

Cartell de la ruta a Castell de Castells per veure "Els Arcs"
Cartell de la ruta a Castell de Castells

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Grup de Muntanya Margalló, ofereix per aquest diumenge 20 de març, dins del cicle Descobreix la nostra comarca 2015-2016, una ruta per Castell de Castells per visitar els arcs. (PR-CV 151)

A les 8.30 s’eixirà des de l’aparcament de l’Escola Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Es demana puntualitat a tots els participants.

El recorregut, de dificultat mitjana, estarà guiat per Pere Joan Frau Roselló i té un desnivell de 260 m. La distància és de 10 km i la duració aproximada és de 3 hores.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al tel. 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 12h del divendres 18 de març. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. d’un mòbil de contacte i el núm. de DNI de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Si els participants porten gossos, hauran de dur-se nugats per evitar accidents.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?