Esports

El CEMA presenta la seua pàgina web

El president del CEMA (Consorci Esportiu Marina Alta), Paco Montagut, ha presentat, juntament amb el tècnic del consorci, Joan Roselló, la pàgina web que s’acaba de crear i que es pot consultar a la següent adreça, www.cema-marinaalta.com.

Segons ha afirmat Montagut, era necessari crear aquesta eina de comunicació on es pot trobar informació de tot tipus sobre l’esport de la Marina Alta, i que anirà actualitzant-se periòdicament. Es tracta d’un portal que servirà d’altaveu per a tot el teixit associatiu de la comarca, ja que la pretensió és que siga un aparador esportiu, per a difondre totes les iniciatives esportives d’interés per a tot els veïns de la Marina Alta.

En el contingut de la web s’aprecien alguns apartats en els quals es podrà trobar informació sobre notícies, articles d’interés, lliga comarcal, consorciats, enllaços, galeria d’imatges i contacte.

Actualment al CEMA participen els municipis de Benissa, Beniarbeig, Benidoleig, Calp, Denia, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, La Vall de Laguar, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Poble Nou, Ràfol, Teulada, Xàbia, Xaló i les entitats locals menors de Jesús Pobre i La Xara.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?