Editorial

Infobenissa per a Android: Infobenissa arriba als mòbils

Infobenissa per a Android
Infobenissa per a Android, Benissa al teu mòbil

Des d’Infobenissa sempre hem intentat utilitzar totes les tecnologies a l’abast per tal de millorar l’accés a la informació sobre tot el que passa a Benissa. Vam començar fa vora 10 anys amb el naixement de la pàgina que es convertiria en Infobenissa el 9 d’octubre de 2003, i que l’1 de gener de 2010 va canviar radicalment el seu format.

I ara ha arribat l’hora dels mòbils, i també volem estar presents. És per això que hem començat amb el desenvolupament d’una aplicació per a mòbils Android. En aquestos moments, es troba en un punt molt inicial del seu desenvolupament, però ja permet obtenir els titulars de les últimes 20 notícies publicades, i proporciona enllaços a les pròpies notícies. D’aquesta manera, podeu assabentar-vos de l’última hora al poble des dels vostres mòbils d’una manera més còmoda.

QR d'Infobenissa al Market

Poc a poc anirem desenvolupant i afegint més i més característiques a l’aplicació, i agrairem tots els comentaris i suggeriments que ens pugueu fer al respecte.

Podeu descarregar la última versió de l’aplicació des d’aquest enllaç a l’Android Market, o escanejant aquest codi amb el vostre telèfon mòbil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?