Editorial

Infobenissa, novetats de primavera 2010

Poc a poc, continuem afegint noves funcionalitats a Infobenissa.

Després de la incorporació dels números del Centinela a la secció de la Cambra, a finals de finals de febrer, s’havia acumulat una quantitat prou gran de documents a eixa secció, i de manera totalment desorganitzada. És per això que hem afegit categories dins de la secció, entre elles una dedicada a Programes de Festes, una a Cartells d’exposicions culturals o una altra a Resultats Electorals. Amb aquesta xicoteta millora esperem facilitar la navegació per la nostra Cambra, i així que trobeu allò que vos interessa. Podeu comprovar-ho al menú superior.

Una altra de les coses que han crescut dins la web és la secció de Blogs de Benissa. Tot i que quan va nàixer només tenia mitja dotzena de blogs, ara ja tenim indexats 27 blogs de persones i associacions del poble. Des d’ací tornem a oferir-vos la possibilitat d’obrir-vos un blog amb nosaltres, o de suggerir-nos-en algun que existisca i nosaltres no ho sapiguem.

Finalment, i per continuar augmentat els serveis que des de la nostra web oferim a tots els nostres usuaris, hem afegit una nova funcionalitat a la web, que esperem que vos siga d’utilitat: un traductor automàtic valencià ? castella. El traductor Apertium, sorgit dels treballs fets a la Universitat d’Alacant pel Grup Transducens, ens permet traduir entre un grapat de llengües properes amb una molt bona qualitat. A Infobenissa, de moment, hem afegit el parell valencià-castellà, encara que es possible que en un futur afegim altres llengües com l’anglés, el francés o el portugués, així com la traducció de documents.

Si teniu qualsevol consulta, dubte o suggeriment al voltant de qualsevol de les novetats que hem presentat, o voleu proposar-nos noves funcionalitats per a la web, podeu fer-ho des de la secció de contacte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?