Editorial

Infobenissa, novetats d’estiu 2010

A Infobenissa no parem ni a l’estiu. Continuant amb la sèrie d’anuncis trimestrals, en aquesta nova editorial volem mostrar-vos les últimes funcionalitats afegides a Infobenissa.

En primer lloc, hem d’anunciar que ja està en funcionament el servei d’allotjament de blogs, “Els blogs d’Infobenissa”. L’objectiu d’aquest servei és proporcionar a tots aquells que vulguen un espai des d’on contar les seves històries, reflexions o anècdotes, de manera senzilla. Però amb un afegit a altres serveis semblants (com puguen ser WordPress.com o blogger): nosaltres ens encarreguem de gestionar el blog. Així, els usuaris que en vulguen un, només vos heu de preocupar d’escriure. L’administració de tota la resta és cosa nostra. I clar, no podem anunciar la posada en marxa del servei sense algun usuari que estiga ja utilitzant-lo. En aquest cas es tracta de Visa Bertomeu, que ha sigut el primer benisser en sol·licitar-nos un blog. Esperem que tinga molt d’èxit!

En segon lloc, també volem anunciar una xicoteta millora en el seguiment dels blogs del poble: a partir d’ara disposeu d’un RSS per a no perdre’s cap actualització dels vostres blogs preferits. Per cert, ja tenim indexats 30 blogs del poble! Vos tornem a demanar que ens suggeriu algun blog que existisca i nosaltres no ho sapiguem, així com vos recordem que podeu demanar-nos que vos en configurem un dins del nostre servei de blogs.

Com a tercera novetat important d’aquest butlletí, vos volem comunicar que hem arribat a un acord amb Rubén, un veí del poble, per a subministrar-nos dades meteorològiques en temps real. A partir d’ara, la predicció de l’oratge seguirà obtenint-se d’Accuweather, però les dades actuals les rebrem en exclusiva des d’una estació meteorològica situada a la zona de la Torre, al centre urbà de Benissa. Hem creat un nou canal a Twitter per a publicar les condicions actuals, i encara que no està totalment integrat a la web, durant aquestes setmanes estarà totalment funcionant. Amb açò pretenem millorar la precisió de la informació que proporcionem, i donar així un millor servei a tots els nostres usuaris.

Preu dels Carburants
Preu dels Carburants

La quarta novetat és una nova funcionalitat que feia temps que teniem en preparació, però que encara no estava acabada d’implementar: informació del preu dels carburants. A la columna de la dreta, on es troba la informació de l’oratge, veureu una nova pestanya amb el text Carburants. Si feu clic damunt se vos mostrarà una taula amb els preus, proporcionats pel Ministeri d’Indústria, de Gasolina 95 i 98, Gasoil i Gasoil del car en les tres estacions de servei que es hi ha a Benissa (BP, al Pla dels Carrals, Repsol, al final del Carrer Orxelles, i Meroil, al Polígon la Pedrera). Com que la web del ministeri dona, a més, a quina data pertanyen els preus, situant el ratolí damunt de cada logo de les estacions de servei podem veure la data de l’última actualització dels preus.

Finalment, només comentar que durant aquestes darreres setmanes també hem estat solucionant alguns problemes que hi havia amb la publicació d’entrades al Twitter i amb els comentaris a les notícies, i ara ja tornen a aparéixer els missatges d’haver fet un comentari al vostre perfil Facebook. Així que vos animem a que comenteu les notícies!


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?