General

Juventud presenta novetats i posa en marxa una assessoria laboral gratuïta

La Regidoria de Joventut ha posat en marxa una sèrie de novetats que s’estan materialitzant durant aquests dies. Segons va comentar el regidor responsable, Miquel Cabrera, acompanyat de la tècnic de joventut, Lorena Ivars, el Casal dels Joves ha ampliat el seu horari, obrint a més dels matins, també per les vesprades, de 16.00 a 19.30 i els primers i tercers dissabtes del mes, de 10.00 a 13.30.

També s’oferirà a partir d’ara un servei d’assessoria laboral gratuïta per als menors de 35 anys, on els joves podran consultar els seus dubtes sobre contractes, acomiadaments, indemnitzacions, prestacions, etc. Serà un servei atés per una professional diplomada en relacions laborals i totalment gratuït.

La pàgina web de l’Ajuntament (www.ayto-benissa.es), en l’apartat de Joventut, també s’ha omplert de nous continguts en els quals els joves podran conèixer quins són els serveis que es presten des de la Regidoria de Joventut, activitats, concursos, exposicions, enllaços d’interés, anuncis, activitats de la UPC, enquestes, notícies, agenda, etc.

D’altra banda, en el local on està situat el Casal Jove s’habilitarà una xarxa wi-fi i una sala perquè els joves puguen estudiar o consultar internet amb el seu propi ordinador.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?