Editorial

Infobenissa, novetats de tardor 2010

Infobenissa - Novetats de TardorTot i que estem acabant la tardor, encara estem a hora de presentar-vos totes les novetats que hem aplicat a Infobenissa en els últims mesos.

En primer lloc vos volem anunciar una secció en la que hem treballat molt. Es tracta d’Història de Benissa. Es tracta d’un apartat de la web on anirem arreplegant tots els escrits que, sense tractar-se de notícies d’actualitat, estan relacionats amb la història del nostre poble: costums, fets històrics, personatges,… La podeu trobar dins de l’apartat El poble al menú principal de la web.

Com a principals continguts de la secció, podem anunciar l’acord al que hem arribat amb José Luís Luri, amic calpí autor del blog Ifach.org, pel qual començarem a afegir a la secció tots aquells articles que Jose Luís escriu al seu blog i parlen de la història del nostre poble. Són articles com els que, fins ara, vos hem anat recomanant pel Facebook.

Però també hi ha un altre element important dins la secció i és la recuperació de l’antic fil del fòrum Preguntes al Cronista. Recordeu aquell fil en el que els usuaris li enviaven preguntes de tota mena a Joan Josep Cardona des del fòrum d’Infobenissa i ell les contestava? Doncs el Cronista Oficial de Benissa ha accedit a continuar de nou amb aquella tasca, i podreu tornar a fer-li noves preguntes. A més, també podreu consultar totes les preguntes que fins ara ja s’havien fet.

La segona novetat és referent a la participació. Al fer la nova web, vam dissenyar un sistema de comentaris de notícies en els que aquells que tinguéreu compte al Facebook podríeu comentar les notícies. Açò era un avanç respecte a la web antiga, on les notícies no es podien comentar de cap manera. Ara, a més de mitjançant el Facebook, es podrà comentar utilitzant el vostre compte de correu (però el vostre, no un compte de correu qualsevol). Per a gaudir més encara d’aquesta experiència, i que aparega una imatge quan comenteu, hem integrat el sistema amb Gravatar. Si es doneu d’alta en aquesta web podreu pujar una imatge que vos identifique.

Tot i que encara patirà alguns canvis en el disseny, ja hem habilitat una agenda amb els pròxims esdeveniments que tindran lloc al poble: concerts, exposicions, conferències, obres de teatre,… Si voleu estar assabentats de tot el que passa a Benissa, al lateral de la web, compartint espai amb els articles d’opinió, trobareu la llista d’esdeveniments. I si sou d’alguna associació i voleu que alguna de les vostres activitats apareguen, no heu de fer més que enviar-nos una xicoteta nota de premsa, explicant breument l’activitat, des de la secció “Periodisme ciutadà“.

Hem fet també xicotetes millores en la velocitat de càrrega de la web, així com en la publicació de notícies al Facebook.

Finalment, només comentar que li hem donat una miqueta més de visibilitat a la pàgina de Publicitat, on expliquem breument les alternatives que tenen les empreses de Benissa en anunciar-se a la nostra web. Tal i com ve explicat en eixa pàgina, la finalitat d’aquesta publicitat no és més que el aconseguir recursos que ens permeten continuar mantenint el servidor on es troba allotjada la pàgina.

Teniu cap altra idea? Alguna secció que vos agradaria veure en la web? Ara és l’hora! Podeu contactar en qualsevol moment amb nosaltres des del formulari de contacte, o també comentar en aquesta mateixa notícia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?