Economia

Ocupació turística del mes de juliol i previsió per a la 1a quinzena d’agost

Les empreses d’allotjament fan balanç i disposen dels resultats pel que fa als nivells d’ocupació per al mes de juliol. Si bé la previsió que aquestes mateixes empreses feien a principis de mes apuntaven gairebé cap a un 60% d’ocupació, l’ocupació real ha confirmat aquestes xifres. L’allotjament en règim de lloguers ha estat el dominant en aquestes dates.

Pel que fa la primera quinzena del mes d’agost, vam situar les previsions dels empresaris en un 72 %, una xifra molt positiva per al nostre municipi. Els índexs de previsió d’ocupació els distribuïm de la següent manera. Lloguers: 87,14%; allotjament hoteler: 47,86%; Càmping: 80% i l’allotjament rural: 90%. Podem apreciar que el càmping, els lloguers i l’allotjament rural són gairebé en la mateixa mesura els allotjaments més demandats pel turista.

Per contra, l’allotjament hoteler disposa de previsions més baixes ja que la tendència és fer reserves a última hora o presentar-se en l’establiment sense fer reserva prèvia.

Perfil del turista que ve a Benissa

El turista que ve en aquest període a Benissa reuneix les següents característiques:

– El turista internacional: Famílies de Centre-Europa (principalment de França i Bèlgica seguit d’Alemanya i Regne Unit) amb xiquets i de tercera edat.

– El turista estatal: procedeix del País Valencià i Madrid. També es tracta de famílies amb xiquets o parelles de joves.

En ambdós casos el règim d’allotjament triat és el de lloguers en xalets o vil·les.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?