Economia

L’ocupació a Benissa assoleix el 50% en la primera quinzena de juliol

Les previsions de les empreses d’allotjament per a la primera quinzena del mes de juliol s’han complert a Benissa. Segons fonts del sector, els nivells d’ocupació que apuntaven a un 50% s’han convertit en una realitat. Aquestes previsions assenyalaven al càmping com la modalitat més demandada, no obstant això, analitzades les dades d’aquesta primera quinzena del mes de juliol, ha estat l’allotjament en règim de lloguer el predominant en aquest període.

Aquesta dada, segons apunten les empreses del sector turístic, és l’indicador d’una tendència que confirma que els turistes deixen per a última hora la reserva de lloguers. Uns turistes que comptaran amb una gran oferta d’allotjament per a aquest estiu. I és que durant el mes de juliol, la localitat posarà a disposició dels visitants que escullen Benissa, un total de 814 places de lloguer reglades. Així mateix, per a aquest mateix mes, les empreses d’allotjament de la zona oferiran un total de 1.487 places turístiques.

Les dades per a la segona quinzena són una mica més optimistes. Els empresaris preveuen per a aquest període una ocupació que rondarà un 60%. Segons les informacions ofertes per fonts del sector es pot esperar que el lloguer continuarà sent la modalitat mes escollida en aquesta temporada estiuenca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?