Cultura

Se celebra la setmana de la 3a edat a Benissa

L’Associació de jubilats i pensionistes “Bèrnia” de Benissa i la Regidoria de la tercera edat de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb la Caixa d’Estalvis del Mediterrani, han organitzat la setmana de la tercera edat, que se celebra cada any durant el mes d’octubre a la Seu social dels jubilats i pensionistes.

La programació que s’ha preparat començarà dissabte que ve dia 22 amb una representació teatral de l’obra “Zels de Novençà” a càrrec del grup de teatre de l’Associació a les 18.30 hores. A la mateixa hora, el dilluns dia 24 i el dimecres dia 26 hi haurà ball amenitzat pel músic ESCODA. El dimarts dia 25 i el dijous 27 a les 17.30 hores l’Associació ha preparat la projecció de les pel·lícules “El Diario de Noa” i “Los chicos del coro”, respectivament.

El dissabte a la vesprada actuarà la Rondalla de Benissa i es podrà admirar una exhibició de mantons de Manila. Les activitats conclouran el diumenge dia 30 amb una cercavila, la visita a la residència d’ancians, una missa en memòria dels socis morts, un menjar de germanor i una gran sessió de ball amenitzada pel grup OASIS.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?