General

Benissa, amfitriona del Iaiocircuit

La regidora de la tercera edat, Maria Llopis, acompanyada de la presidenta de l’Associació Provincial de Jubilats i Pensionistes, Marisa Gimeno i del president de l’Associació Local d’aquest col·lectiu, José Soliveres, ha presentat aquest matí la programació i característiques del Iaiocircuit que se celebrarà a Benissa el proper dia 3 de març.

Maria Llopis ha assegurat que el Iaiocircuit té com a objectiu que els més majors passen un dia de convivència, reunint-se amb els jubilats d’altres poblacions, realitzant així un intercanvi d’opinions i vivències entre els majors de la província.

Per la seua banda, Marisa Gimeno ha explicat que aquest és el tercer any que es realitza aquest programa i que per a aquesta edició de 2005 s’han triat els municipis de Benissa, El Pinós, Ondara i Cocentaina. En el cas de Benissa, participaran 94 persones, 40 de l’associació local i 54 que vindran de poblacions confrontants com Benidoleig, Llosa de Camacho, Castells de Castells, Orba i Vall de Laguar.

En el cas del col·lectiu de jubilats de Benissa, on el nombre dels d’associats supera els 600, s’ha triat per sorteig qui seran les 40 persones que formaran part del programa.

Està previst que el dia 3 de març la jornada comence sobre les 10.00 del matí, amb una presentació en el Saló d’Actes del Centre Cultural. Posteriorment es desenvoluparan els tallers en els baixos del Centre Cultural, que en aquesta ocasió seran sobre “Com no envellir” i “Pensar en positiu”. Aquests tallers estaran coordinats per diversos monitors. Al migdia l’Ajuntament oferirà un menjar a tots els participants i a la vesprada hi haurà actuacions en el Centre Social Bèrnia a càrrec de la banda juvenil de la Societat Líricomusical i del showman Carlos Romà.

D’aquestes jornades de convivència es treuen una sèrie de conclusions que es traslladen a les regidories de la tercera edat dels municipis participants i també a la Conselleria de Benestar Social. D’aquesta manera les institucions polítiques implicades poden conèixer de primera mà quines són les inquietuds i necessitats d’aquest col·lectiu tan nombrós.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?