Cultura

Comença la setmana de la tercera edat

L’Associació de Jubilats i Pensionistes “Bèrnia” de Benissa i la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb la Caixa d’Estalvis del Mediterrani, han organitzat la Setmana de la Tercera Edat, que se celebra cada any durant el mes d’octubre en la Seu Social dels Jubilats i Pensionistes.

La programació que s’ha preparat començarà dilluns que ve dia 11 amb un ball amenitzat pel músic ESCODA a partir de les 19.00 hores. A la mateixa hora, el dimarts dia 12 tindrà lloc una representació teatral amb l’obra “Les imponents” i el “dimecres Gran Ball” a càrrec de nou d’Escoda. El dijous dia 14, els jubilats participaran en el Taller del Riure a les 18.00 hores i el divendres dia 15 hi haurà concursos de petanca i cartes i una representació teatral. El dissabte a la vesprada actuarà la Rondalla de Benissa i es farà una exhibició de mantons de Manila. Les activitats conclouran el diumenge dia 16 amb una cercavila, una visita a la Residència d’Ancians, una missa en memòria dels socis morts i menjar de germanor.

(L’Associació de Jubilats i Pensionistes “Bèrnia” disposa d’una pàgina web en la qual es poden consultar totes les activitats que realitza aquest col·lectiu: (www.ajpbernia.net)


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?