Successos

L’operació contra una banda a la Marina Alta se salda amb 11 detinguts

Un dels detinguts a Moraira
Un dels detinguts a Moraira

Encara que l’operació continua oberta, la Guàrdia Civil ja ha aconseguit detindre almenys onze components d’una banda d’assaltants de cases que operaven fonamentalment a la comarca de la Marina Alta. Es tracta d’una banda originària d’Europa de l’est, especialitzada a entrar en cases sense que els seus amos estigueren dins, segons les primeres investigacions.

L’operatiu va començar el divendres a primera hora del matí i va continuar fins ahir, quan els agents de la benemèrita del quarter de Teulada i Moraira van acabar les entrades i registres en diferents pisos i propietats de la banda, on es van confiscar de nombrosos objectes furtats.

En concret, els agents van registrar una casa a l’edifici Planes, situat davant de la llotja de pescadors de Moraira, i un xalet a la urbanització Montemar de Benissa, a més d’altres entrades.En aquests dos immobles, els agents de l’institut armat, amb reforços arribats de Madrid i València, van aconseguir recuperar nombroses joies, càmeres fotogràfiques, ordinadors portàtils i rellotges d’alta gamma, fonamentalment.

Els objectes seran exposats pròximament al quarter de la Guàrdia Civil de Teulada-Moraira perquè els seus legítims propietaris puguen identificar-los i recuperar-los, van explicar a aquest diari fonts properes a la investigació.

L’operació continua oberta, segons aquestes mateixes fonts, per la qual cosa no es descarta que puguen haver més detencions en les pròximes hores. No obstant això, els agents han realitzat una gran tasca, que va començar a primera hora del divendres, amb els registres simultanis a Moraira i Benissa.

La presència policial va causar expectació entre els veïns i residents estrangers de la zona.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?