Successos

Detenen 10 membres d’una banda que furtava en cases de la Marina Alta i La Safor

La Policia Nacional de Denia ha detingut els deu integrants d’una banda de lladres suposadament especialitzada en robatoris amb força comesos en cases i vehicles de les localitats de Denia i Benissa (Marina Alta) i Oliva (La Safor).

Segons fonts policials, els agents han pogut esclarir la comissió de tres robatoris en cases, sis a l’interior de vehicles, un en un magatzem, així com la substracció de dos vehicles i la comissió d’un robatori i un robatori amb violència, després de les detencions efectuades el passat dia 12 a Dénia.

Els deu detinguts, procedents de Rússia, Polònia, Holanda, Bèlgica, Lituània i Ucraïna, tenen edats compreses entre els 24 i els 47 anys.

Les citades fonts han apuntat al fet que es van iniciar les investigacions després d’observar un augment del nombre de robatoris a la ciutat. La investigació va permetre identificar un dels detinguts com a “autèntic expert en robatoris amb força” i es va procedir a la identificació d’unes altres nou persones que estaven “perfectament organitzades”.

Els integrants de la banda, a la seua vegada, estaven sent investigats per part de la policia judicial d’Alacant per la seua presumpta participació en altres fets delictius.

S’han efectuat set registres domiciliaris en els quals s’han intervingut, entre altres efectes, eines per a espencar portes, fer forats i forçar panys, un gat hidràulic, dos jocs de grillons i porres extensibles, així com diversos aparells elèctrics i electrònics i mil cinc-cents euros en efectiu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?