Successos

Quatre detinguts per furtar vint tot terrenys de luxe per a revendre’ls

Material confiscat per la Guàrdia Civil en l'operació contra el robatori dels tot terreny de luxe
Material confiscat per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones de nacionalitat polonesa acusades de furtar fins a 20 vehicles tot terreny de luxe des del passat mes de juny per a després revendre’ls en altres països de la Unió Europea, segons van informar ahir fonts de l’institut armat.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, els detinguts, tres homes i una dona d’entre 19 i 23 anys, també sostreien la documentació d’altres vehicles que no furtaven per a poder així falsificar-la i evitar ser detinguts en els controls fronterers.

Només un dels 20 vehicles furtats ha pogut ser recuperat després del registre efectuat per la Guàrdia Civil en un xalet de Benissa, on operava aquesta xarxa organitzada, dimecres passat 7 de setembre.

A més d’aquest vehicle, valorat en 40.000 euros, en el registre també es van intervindre deu plaques de matrícula, 20 documentacions i xapes amb números de bastidor i altres ferramentes per al condicionament i la falsificació dels cotxes. La investigació continua oberta fins que es localitzen la resta dels vehicles sostrets.

Els tres homes detinguts han ingressat a la presó provisional mentre que la dona ha quedat en llibertat preventiva. Als quatre se’ls acusa de ser presumptes autors de delictes de robatori de vehicle, associació il·lícita i falsedat documental.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?