Successos

La Guàrdia Civil dissol una “rave” il·legal a Benissa

Guàrdia Civil a l'entrada dels túnels de l'AP-7
Guàrdia Civil a l’entrada dels túnels de l’AP-7

La Guàrdia Civil d’Alacant ha desallotjat una festa no autoritzada en una zona aïllada de Benissa que ha reunit més de 20 persones. A través del dispositiu articulat per a dissoldre l’esdeveniment, s’ha arrestat un home de 33 anys i nacionalitat equatoriana al qual se l’acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.

Els agents de la Guàrdia Civil de Moraira van posar en marxa el dispositiu de desallotjament després de tindre coneixement de la celebració d’aquesta macrofesta. Fins al lloc dels fets van acudir patrulles de diferents unitats de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Benissa, els quals van aconseguir desallotjar els assistents i impedir l’entrada de més persones que volien unir-se a la concentració.

Allí es van trobar diversos camions al llarg del camí, a més d’una barra de so i grans altaveus col·locats en un escenari, tot això a l’interior d’un túnel. A més, van observar nombroses persones reunides amb clars símptomes d’haver consumit alcohol i substàncies estupefaents.

La detenció de l’home es va produir en registrar un dels vehicles, el qual es trobava més aïllat que la resta. Es va trobar un home que ja era reincident en assistència a festes no autoritzades i en fets relacionats amb la mena de delicte que se li imputa. En el registre es van localitzar diferents tipus de substàncies estupefaents com amfetamines i metamfetamines i 170 euros en bitllets xicotets, per la qual cosa es va detindre el conductor i titular del vehicle.

El detingut va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Dénia, el qual va decretar la seua llibertat amb mesures cautelars.

En la finalització del dispositiu, els agents actuants es van encarregar d’evacuar els assistents de forma segura i ordenada ja que aquests es trobaven en estat d’embriaguesa i amb clars símptomes d’haver consumit drogues.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?