Successos

La Guàrdia Civil deté els 7 integrants d’una banda que venia droga al detall a la comarca

Detingut
Detingut

La Guàrdia Civil ha desmantellat una banda dedicada a la venda de droga al detall a la comarca de la Marina Alta, principalment a Calp, Teulada i Benissa. En l’operatiu, els agents han detingut set persones de nacionalitat espanyola, boliviana i colombiana, a les quals s’imputa un delicte contra la salut pública. Els arrestats són quatre homes i tres dones d’edats compreses entre els 26 i 49 anys.

El dispositiu policial es va iniciar el passat mes de setembre quan la Guàrdia Civil va detectar la presència d’un grup organitzat que podia dedicar-se a la distribució de droga en domicilis de la comarca. El passat 7 de gener ja va realitzar cinc registres en habitatges de Calp i Teulada. Va intervindre tres balances de precisió, utensilis per a tallar i dosar la droga, 531 grams de cocaïna sense tallar, telèfons mòbils, ordinadors portàtils i més de 3.500 euros en efectiu.

Portaven la droga de Madrid

Un dels integrants de la banda es desplaçava a Madrid per a comprar la droga i la portava en el seu vehicle particular als domicilis de la resta d’implicats. El 8 de gener, quan tornava de la capital, va ser detingut. Els agents van trobar ocult en el compartiment del motor una partida de 223 grams de cocaïna.

Els set detinguts ja han passat a disposició judicial. El jutge ha decretat presó provisional per a quatre d’ells.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?