Successos

La Guàrdia Civil deté 25 persones a la comarca per distribució i venda de drogues

Un total de vint-i-cinc persones, totes de nacionalitat espanyola, han sigut detingudes per, presumptament, formar part d’un grup organitzat dedicat a la distribució i venda al detall de drogues en diversos pobles de la comarca alacantina de la Marina Alta, segons van informar ahir fonts de la Guàrdia Civil.

Els arrestats tenen entre 20 i 35 anys, i també s’han efectuat deu registres domiciliaris a Senija, Dénia, Xàbia, Benissa, Teulada i Picassent (València), on s’han intervingut substancies estupefaents, útils per a la seua preparació, bàscules, una pistola elèctrica i un bolígraf pistola.

Entre la droga confiscada, hi ha 54 grams de cocaïna, 11 d’efedrina, 25 de “speedy”, 666 de marihuana i 520 d’haixix, segons l’institut armat.

Operació “Payaso”

L’operació, anomenada “Payaso”, es va iniciar a principi de l’octubre passat després que es detectara a la Marina Alta moviment de tràfic de droga al detall, van precisar les mateixes fonts.

Es va conèixer que alguns joves de Calp, ara detinguts, es desplaçaven fins Picassent per proveir-se de droga, que després distribuïen entre diversos punts de venda situats en algunes localitats limítrofes.

En la primera fase d’aquesta operació de la Guàrdia Civil, que es va iniciar durant els primers dies de desembre de 2009 i que va durar fins finals d’aquest mes, van ser detingudes 16 persones i es van practicar cinc registres domiciliaris.

Amb la informació recaptada fins aleshores i després de la seua corresponent anàlisi, es va passar a un segon període a principis d’aquest mes que ha culminat amb l’arrest de les restants persones, i el total desmantellament de l’entramat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?