Política

Reiniciem trasllada la seua proposta als residents de la costa de Benissa

Imatge de la zona costanera de Benissa
Imatge de la zona costanera de Benissa

La iniciativa ciutadana Reiniciem Benissa, traslladarà el pròxim dia 24 de Gener la seua proposta als residents de la costa de Benissa, proposta amb la qual, si així es decideix en el seu fòrum ciutadà, vol concórrer a les eleccions municipals de maig d’enguany comptant amb la participació de tota la ciutadania.

Aquesta nova iniciativa, que ha tingut la seua primera presa de contacte amb la població el dia 20 del passat desembre amb una notable acollida per part de les més de 120 persones que van omplir la sala d’actes de la Seu Universitària de Benissa, realitzarà una xerrada per a explicar aquest projecte ciutadà així com desglossar els punts claus del projecte polític.

En aquesta xerrada Reiniciem Benissa traslladarà a la població d’aquesta zona, els punts més importants de la proposta. Alguns d’ells tan ambiciosos com:

  • Fomentar la participació ciutadana.
  • Democratitzar la gestió de l’ajuntament.
  • Construir un ambiciós model de creixement per al poble mitjançant un desenvolupament basat en la sostenibilitat ambiental, social i cultural.

La xerrada tindrà lloc al Bar Mandala, que es troba a la platja de la Fustera, de l’esmentat dia. La xerrada es farà en Alemany a les 16.00h i en Anglés a les 17.00 i tota la ciutadania de la zona està convidada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?