Política

El batle s’entrevista amb Federico Trillo i li trasllada la seua preocupació per la variant i el quarter

Federico Trillo amb el batle
Federico Trillo amb el batle

El cap de llista del Partit Popular al Congrés dels Diputats per la província d’Alacant, Federico Trillo, ha visitat Benissa aquest matí i ha mantingut una entrevista amb el batle, Juan Bautista Roselló.

El batle li ha traslladat la seua preocupació per l’estat de les obres de la variant, que estan paralitzades des de fa dos anys i mig i pel conveni de construcció del quarter de la Guàrdia Civil, que tampoc s’ha vist complit per part del Ministeri de l’Interior. Roselló ha mantingut aquesta reunió tenint en compte que el 20 de novembre són les eleccions generals i que està convençut que el PP serà el partit guanyador.

Per la seua banda, Trillo ha declarat que des d’altres pobles veïns s’està també demanant l’execució de la variant, i s’ha mostrat coneixedor del perjudici que està provocant en els usuaris de la carrretera N-332 aquesta paralització sobretot en època de pluges.

Després de la reunió i d’atendre als mitjans de comunicació, Trillo ha realitzat una xicoteta visita pel centre antic del municipi, l’església i la plaça Jaume I, i ha tingut l’oportunitat de saludar els ciutadans de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?