General

El ple aprova per unanimitat la seua repulsa contra l’abandó de les obres de la variant

Les obres de la variant de Benissa paralitzades
Les obres de la variant de Benissa paralitzades

El ple de l’Ajuntament de Benissa va aprovar anit per unanimitat una moció a proposta del batle en la qual es mostrava el rebuig a l’abandó de les obres de la variant de la N-332 per part del Ministeri de Foment.

La moció va ser presentada pel batle, Juan Bautista Roselló, que va recordar que aquestes obres porten ja dos anys paralitzades, la qual cosa provoca que els usuaris patisquen tots els dies retencions, inseguretat, contaminació i una infinitat de molèsties.

En l’escrit s’indica que “l’obra abandonada genera per si sola els seus propis riscos, danys i malestar a molts veïns, ja que amb l’alteració del terreny natural pels nombrosos moviments de terra, terraplenaments i esplanacions, es produeixen despreniments, i en cas de pluges torrencials, aquests s’agreugen, amb inundacions de camps i collites”.

El batle també va recordar els nombrosos accidents que ocorren en aquesta via, que en una part del seu recorregut ha estat declarada “Tram de concentració d’accidents”.

Finalment la moció va acordar en un primer punt, i amb el suport de tota la corporació, que l’ajuntament mostrara cap al Govern d’Espanya la seua més enèrgica protesta per l’abandó de les obres de la variant. En un segon punt, del qual va sorgir debat, es demanava que als cartells que anuncien l’obra, es col·locara la llegenda “OBRA ABANDONADA”. Sobre aquest punt no hi va haver acord en no ser els cartells propietat de l’Ajuntament i no poder actuar sobre ells, la qual cosa va comportar a una modificació d’aquest punt de la moció. Al final es va acordar per unanimitat que se substituira per un altre punt en el qual s’acordava instar al Ministeri de Foment a substituir els cartells actuals, en els quals la informació està obsoleta per uns altres amb la informació actualitzada. Si en el termini d’un mes, des de la recepció de la moció, el Ministeri no realitzara els canvis suggerits, des de l’Ajuntament es prendran les mesures oportunes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?