General

El ple aprova aprova convocar una manifestació el 5 de juny per la variant

Obres de la variant
Obres de la variant

El ple de l’Ajuntament de Benissa, que ha tingut lloc aquest dimecres, ha aprovat per unanimitat de tots els grups polítics, i a proposta de la batlia, una proposta d’urgència en relació a la paralització de les obres de la variant de la Carretera Nacional 332 de Benissa.

La proposta contempla la convocatòria d’una manifestació per al dia 5 de juny en la qual es demanarà la represa de les obres de la variant per part del Ministeri de Foment del Govern d’Espanya. A més se situarà una pancarta a la plaça Rector Salvador Fuster amb un comptador diari del nombre de dies que transcorren des de la manifestació fins l’inici efectiu de les obres, amb el compromís de realitzar concentracions en aquesta plaça si aquesta xifra arriba a cent. El lema de la pancarta serà “Demanem la variant ja, sense més demores”, al Ministeri de Foment del Govern d’Espanya.

Cal recordar que les obres d’aquesta variant es van paralitzar ara fa un any, provocant greus perjudicis a causa de despreniments i solsides, provocant riscos i molèsties als veïns del municipi. Després d’algunes reunions amb el Ministeri de Foment i reiterades interpel·lacions i manifestacions públiques sobre el problema de la paralització de les obres, que no han obtingut la respostes esperada, tots els grups polítics han decidit mobilitzar-se.

Està previst traslladar aquesta proposta als municipis veïns de Calp, Teulada i als que conformen la Vall del Pop: Senija, Llíber, Xaló, Alcanalí, Parcent, Murla, Benigembla i Castells de Castells perquè com a afectats també pel retard d’aquesta actuació puguen les seues corporacions i veïns sumar-se a ella.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?