General

El Consell de ministres aprova la variant

El Consell de ministres que es va celebrar ahir va aprovar la construcció de l’esperada variant de la N-332 al seu pas per Benissa. La infraestructura compta amb un pressupost de 9 milions d’euros i partirà de la revolta de la Nacional coneguda com la de l’Escorxador i enllaçarà de nou amb la carretera en l’encreuament de Xaló direcció a Calp anant paral·lela a l’AP-7 en alguns trams.

Malgrat que en els pressupostos estatals per a 2006 ja s’havia previst una partida de 6 milions d’euros per a aquest any i dos per al proper, el vistiplau del Govern central confirma que la infraestructura -tan necessària a Benissa- començarà a construir-se en breu. Una promesa que ja va efectuar, precisament a la localitat, el diputat nacional del PSOE per València Ricard Torres.

La SEITT

El Ministeri de Foment s’encarregarà de l’expropiació dels béns i drets necessaris per a l’execució de les obres mentre que com a part de la inversió que cal realitzar en cada projecte, l’import de les expropiacions correrà a càrrec de la Societat Estatal d’Infraestructures del Transport Terrestre (SEITT).

A més, la societat s’encarregarà de licitar i adjudicar els contractes. La direcció facultativa per a l’execució de les obres i dels contractes d’assistència tècnica associats es portaran a terme per la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment.

Una vegada finalitzades les obres el ministeri determinarà la modalitat de la seua explotació bé assumint aquesta funció o bé encomanant-li-la a la SEITT mitjançant un nou conveni de gestió directa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?