Política

“Reiniciem Benissa” convoca el II Fòrum Ciutadà el pròxim dissabte 31 de gener

1r Fòrum de Reiniciem Benissa
1r Fòrum de Reiniciem Benissa

En el “II Fòrum Ciutadà”, que serà el pròxim 31 de gener de 2015 (Seu Universitària, 18.30h), la iniciativa local “Reiniciem Benissa” convida a tots els ciutadans a assistir i votar, conjuntament, per un nou model de poble, amb propostes de govern i objectius col·lectius nous.

L’objectiu del “II Fòrum Ciutadà” és donar a conéixer les línies de treball del grup, les prioritats i el reglament intern proposat, així com el codi ètic que es pretén instaurar entre tots els membres de la iniciativa. A més, es compartirà amb els assistents el funcionament del procés de consulta ciutadana del Programa Electoral.

Els ciutadans que assistisquen tindran l’oportunitat de conéixer en primera persona les propostes i línies de treball de ‘Reiniciem Benissa’ i els seus objectius concrets com a grup.

De la mateixa manera, es convidarà als ciutadans a convertir-se en voluntaris del grup. Actualment, es compta amb un equip de participants que realitzen distints encontres amb la finalitat de trobar propostes i idees per a millorar el poble. ‘Reiniciem Benissa’ habilitarà un espai específic perquè aquests ciutadans puguen inscriure’s i participar activament en les activitats i encontres.

Recordatori

‘Reiniciem Benissa’ és una iniciativa ciutadana local que està construint una proposta alternativa electoral per presentar-se a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

Els objectius de ‘Reiniciem Benissa’ són:

  • Construir una candidatura de confluència política i ciutadana per guanyar les eleccions municipals de maig de 2015.
  • Democratitzar l’Ajuntament de Benissa per posar-lo al servei del poble i del benestar comú.
  • Garantir l’exercici dels drets socials bàsics i la participació ciutadana.

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?