General

Reiniciem Benissa supera l’objectiu de signatures i convoca una assemblea pel 20 de desembre

Imatge de Reiniciem Benissa
Imatge de Reiniciem Benissa

El manifest Reiniciem Benissa ha aconseguit superar l’objectiu marcat de tres-centes signatures en menys de dues setmanes. El suport a este document al voltant de la necessitat de la regeneració i el canvi a la política del municipi ha superat les expectatives del seu grup promotor.

Una vegada assolit l’objectiu, tal i com figurava en el propi manifest, el grup promotor convoca una assemblea per decidir els següents passos del projecte. Esta trobada se celebrarà el dissabte 20 de desembre a les 18.30 hores a la Seu Universitària. A l’assemblea es posaran damunt de la taula tant la proposta organitzativa com el resultat del procés de confluència política pel canvi a Benissa.

El grup promotor expressa la seua satisfacció pel suport rebut per Reiniciem Benissa i creu que significa “un pas important per encetar una nova etapa en la política del nostre poble”. Els impulsors també han desitjat que les forces polítiques que volen treballar per un canvi a Benissa “estiguen obertes a sumar esforços i aconseguir-ho entre totes i tots”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?