General

L’Ajuntament de Benissa convoca una plaça de conductor de Serveis Socials

Placa de l'Ajuntament de Benissa (flickr de dmtgspain1)
Placa de l’Ajuntament de Benissa (flickr de dmtgspain1)

L’Ajuntament de Benissa ha convocat recentment una plaça de conductor per al Departament de Serveis Socials.

Entre les seues funcions s’inclouen la conduccio? i tasques pròpies d’utilitzacio? del vehicle, recollida, trasllat i acompanyament de persones de la tercera edat, amb problemes temporals de mobilitat o en situacio? de dependència, manteniment i neteja del vehicle i accessoris del mateix (neteja i supervisio? diària, deteccio?n de possibles averies, desplaçaments al taller, etc…). Quan sigua necessari tasques de manteniment, canvis de mobiliari d’edificis pu?blics, muntatge i desmuntatge, recollida de material en actes o esdeveniments i qualsevol altra funcio? o tasca derivada del servei que li siga encomanat, preferentment pel Departament de Serveis Socials.

Les persones interessades en aquesta plaça de personal laboral fixe de categoria C2 hauran d’acreditar el permís de conduir B1 i tindre una discapacitat amb grau igual o major al 33%. Tota la documentació necessària i l’explicació del procediment selectiu es pot trobar a les bases de la convocatòria i al document de modificació de les bases.

Les bases es van publicar el passat 29 de gener al BOP i hi ha un termini de 20 dies naturals a contar des del dia següent a aquesta publicació per a poder presentar-se.


Comentaris a la notícia

Maria Francisca Arlandis

Desde el 29 de Enero que se publicó en el BOP y se les ocurre hacerlo publico el 10 de Febrero!!! ¿Cuantos ciudadanos de a pie leen el BOP todos los dias? El caso es ponerlo dificil !!!!


Joan B. Gandia

Hola Maria Francisca. La notícia no es basa en cap comunicat que ens haja enviat l'Ajuntament de Benissa. Només és que ens hem assabentat de la convocatòria recentment i per això l'hem publicada ara.Maria Francisca Arlandis

Gracies per l'informació. No tenia en ment presentarme a cobrir la plaça, ni tinc cap conegut que li puga interesar. Ara bé, la falta d'informació em dona que pensar que no interesa qu'es divulgue. Que ja hi haura algú destinat per el lloc.
No estic dient que no s'haga publicat de la manera correcta per part de l'Ajuntament de Benissa, lo que dic es: ¿els haurá arribat la noticia a tota la gent que puguera estar interesada? Ho dubte...


Voleu deixar un comentari a la notícia?