General

L’Assemblea de Joves de Benissa demana ajuda i participació per a fer possible el Festaborigen

Concert del grup Ki Sap al Festaborigen 2011
Concert del grup Ki Sap al Festaborigen 2011

El Festaborigen és durà a terme a Benissa el cap de setmana del 21 de juliol, produït per l’Assemblea de Joves de Benissa amb unes inquietuds en comú: la cultura, la convivència, el poble de Benissa, i poder viure en una societat més justa, la qual enguany complirà 7 anys de la seua existència.

Des de l’organització destaquen que enguany és un any de canvis, és un any diferent, per això enceten aquesta nova manera de finançament. El Verkami, un nou sistema de micro-finançament a través de xicotetes aportacions de la gent, els permet una manera directa d’arribar als joves, i no tan joves, que volen participar directament, donant l’oportunitat de fer preguntes o de donar la seua opinió de l’únic festival de música sota llicencia Creative Commons del País Valencià 100% autogestionat, sense el recolzament econòmic de cap entitat pública i que aposta per la dinamització d’un oci alternatiu.

En les aportacións al Verkami es podran aconseguir tot tipus de recompenses, des d’entrades al festival, vídeo-menció de la “uela”, got del festival, tiquets de copes, samarretes… Amb la finalitat de poder-hi dur endavant aquest projecte que enguany comptarà amb bandes de gran rellevancia com Ki Sap, Bad Sound System, Mugroman, Desgavell, Biano…

La finalitat de l’Assemblea de joves de Benissa i del Festaborigen és de donar a conèixer el model d’assemblearisme i organització juvenil. Com a futur que són i fer veure que amb esforç es poden fer moltes coses. A més a més, es vol oferir una alternativa als joves del poble i de la comarca per a poder gaudir de bona música envoltats de joves en una experiència única.

Els interessats a col·laborar poden fer-ho al verkami del Festaborigen.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?